Pauline van der Mik

Pauline van der Mik

Contactgegevens
E-mail: info@faciliance.nl
Mobiel:

Trainingen geven is echt mijn vak. Ik vind het erg leuk om met groepen in trainingen te werken aan communicatie en samenwerking en ik gá voor de groep, elke keer opnieuw. Door continue aandacht te schenken aan de relatie, ontstaat er snel een sterke band met de groep. Het geeft mij enorm veel energie om samen tot inzichten te komen en kwartjes te zien vallen.

Mijn trainingen kenmerken zich door persoonlijke aandacht en persoonlijke feedback, ik weet de vinger op de zere plek te leggen en ben hard op de inhoud , maar zacht op de relatie.

Ook maak ik makkelijk contact op verschillende niveaus binnen organisaties. Op die manier kan ik de training goed verbinden met de bedoeling van de organisatie. 

In de training vind ik het belangrijk dat deelnemers zich welkom voelen en dat zij zich gehoord voelen, dat ze in een veilige omgeving kunnen experimenteren met gedrag.

Hospitality zit me in het bloed. Ik ervaar zelf dagelijks de meerwaarde van vriendelijke en duidelijke bejegening. Ik ben ervan overtuigd dat een dergelijke bejegening groot effect heeft; mensen voelen zich vrolijker, positiever gestemd en dat maakt de communicatie open, toegankelijk en effectief.

Bekijk het LinkedIn profiel van Pauline voor een uitgebreid CV.