Over ons

Betekenis Faciliance, letterlijk en figuurlijk

Inlevingsvermogen in de organisatie

Ons streven is om telkens weer een prestatie neer te zetten die verder reikt dan de eigenlijke dienstverlening. Wij leven ons goed in de organisatie van onze klant in om deze aangenaam te verrassen. Dit kan met advies of ondersteuning in gastvrije en vooruitstrevende facilitaire dienstverlening. Kernwaarden daarbij zijn alertheid, inlevingsvermogen, creativiteit, moed en daadkracht.

Optimale ondersteuning bieden

Wij zijn een uiterst betrouwbare partner voor onze opdrachtgevers: integer, open, duidelijk en deskundig. De (management)informatie die we verstrekken is helder, herkenbaar en correct. Wij werken daarnaast ook met geavanceerde methodes, maken slim gebruik van technische "tools" en werken samen met diverse professionele partners. 

Klantgerichte en professionele medewerkers

Onze medewerkers spelen een cruciale rol in onze dienstverlening. Zij zijn letterlijk en figuurlijk het gezicht van Faciliance. Onze medewerkers zijn geselecteerd op hun mentaliteit, ruime ervaring in het (zakelijk)leven, enthousiasme en professionaliteit.

Gastvrijheid in bedrijven moeilijk? Nee, maar…

Op zich is het principe van gastvrije facilitaire dienstverlening niet zo bijzonder of ingewikkeld. Bedenk een situatie waar u zich erg welkom hebt gevoeld, bedenk hoe deze gastvrije persoon zich heeft gedragen en doe hetzelfde vanuit dat gastvrije principe. Behandel de ander, zoals je zelf vanuit een professionele gastvrije houding behandeld wilt worden. Dat principe is goed te begrijpen, maar het vertalen naar goede concepten, de concepten concretiseren, implementeren en zorgen voor daadwerkelijke succesvolle realisatie van gastvrije en innovatieve facilitaire dienstverlening is een ander verhaal. Faciliance heeft de organisatorische en gedragsmatige knowhow, visie en bedrijfsmatige achtergrond om het voor u te realiseren! Bekijk ook ons portfolio, vele bedrijven gingen u voor!

Wij staan voor wat wij betekenen

Het woord Faciliance is ontstaan uit combinatie van het (Engelse) woord Facilities, wat staat voor faciliteiten en het Franse woord Avance, wat staat voor vooruitgang, voordeel, bevorderen, maar ook de eerste stap doen, toenadering zoeken. Het woord Faciliance past dus ook helemaal bij de missie van Faciliance; implementatie van gastvrije, vooruitstrevende, facilitaire dienstverlening voor alle organisaties.

Wilt u meer weten over ons en wat wij voor u al organisatie kunnen betekenen? Neem kosteloos en geheel vrijblijvend contact met ons op!

Bel mij