Sourcing

U zoekt facilitaire medewerkers of managers, wij kennen of vinden hen

Interim & Implementatiemanagement

Wij komen voor een tijdelijke periode, maar laten een permanente verbetering achter

De markt voor interim opdrachten is sterk veranderd. Vandaag de dag gaat het meestal om complexe opdrachten, waarbij (specialistische) kennis- en kundigheid centraal staat. Snelheid speelt daarbij een belangrijke rol. Heeft u tijdelijk en snel een goede interim manager nodig die de verbeteringen organisatorisch en gedragsmatig implementeert? Zoek niet langer, Faciliance kent de juiste persoon voor u!

Faciliance is een specialist wanneer het gaat om de facility branche, het zit in ons DNA. Dit maakt ons snel, niet duur. Binnen 2 dagen, presenteren wij 2 geschikte kandidaten. In enkele dagen voert u gesprekken met de kandidaten, waarna zij snel van start gaan. De inwerktijd is kort. Onze interim-professionals komen namelijk bij uiteenlopende organisaties over de vloer en staan bekend om hun zelfredzaamheid, hun expertise (in o.a. gastvrijheid management) en implementatiekracht.

Werving & Selectie

Uw capaciteitsprobleem is binnen no time opgelost

Bent u op zoek naar:

  • Hospitality Manager
  • Facility Manager
  • Project Manager
  • Office Manager

In ons netwerk van ruim 500 professionals hebben wij de match zo gemaakt. Wij kennen Facility professionals van operationeel tot strategisch niveau en van specialist tot generalist. Zij beschikken allen over de juiste gastvrij(heids management skills) en klantgericht- en vriendelijk gedrag. De professionals kenmerken zich door hun deskundigheid, gastvrijheid managementkunde, pragmatisme en betrouwbaarheid.

Het werken aan een langdurige relatie met opdrachtgevers en kandidaten staat bij ons centraal. Door ons te verdiepen in de wensen en behoeften van beide partijen leveren wij kwaliteit.

Eén van de directeuren van Faciliance houd van het begin tot het eind "vinger aan de pols" en garandeert een succesvol resultaat.

Kosteloos en vrijblijvend adviesgesprek

Wij komen graag langs om uw vacature of opdracht en de daarvoor meest doeltreffende aanpak te bespreken. Neem contact op met Martijn de Groot via +316 46 95 19 80 of stuur een e-mail naar martijn.de.groot@faciliance.nl.

Bel mij